Welkom bij Het Kapittelhof, jouw family office

Niemand ziet graag zijn moeizaam opgebouwde kapitaal verdwijnen maar een goede planning en opvolging van het familiepatrimonium zijn niet eenvoudig. Daarom begeleidt Het Kapittelhof vermogende families bij investeringen in vastgoed. ¬†Als discrete, transparante en betrouwbare partner beheren wij zowel in Belgi√ę als in het buitenland op een professionele wijze uw vastgoedinvesteringen, en gaan wij ook op zoek naar nieuwe opportuniteiten in deze markten.

opvolging van het familiepatrimonium door Het kapittelhof

Onze dienstverlening

Als specialist in vastgoedinvesteringen biedt Het Kapittelhof u een volledige service aan. Vanuit een persoonlijk opgestelde strategische visie helpen we u bij de selectie, aankoop en opvolging van vastgoedprojecten met potentieel. Ook het volledige administratieve beheer is bij ons in goede handen. Van rendabiliteitsstudie en kredietbemiddeling, over vergunningen en bouwen tot uiteindelijke verkoop zorgen wij steeds voor een snelle en correcte opvolging.

Optimalisatie van vastgoedvermogen door Het kapittelhof

Uw voordelen

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zorgen we voor bescherming en groei van uw patrimonium. Doorheen het vaak ingewikkelde kluwen van juridische en fiscale verplichtingen zorgen we voor een optimaal resultaat in uw specifieke situatie. Zo wordt ook een stevige basis gelegd voor de volgende generaties. Voor hen en voor wat betreft de familiale opvolgingsproblematieken kunt u steeds op ons rekenen als neutrale tussenpersoon.